fredag 26 november 2010

Högtidligt

Kläder från Lucky Ellen
Nu har vi många höga tider framför oss. Hos butik MormorMargit har vi därför laddat upp med fina kläder från våra favoritmärken. Och om du kikar in i morgon lördag, då det är Ängby Torgs årliga adventsmarknad, så har vi dessutom riktigt bra erbjudanden på alla dessa kläder.

Från svenska favoritmärket Lucky Ellen kommer den perfekta klänningen för mys framför brasan hemma, eller julkorv hos mormor:)


Över den, en helt underbar kavaj i mörkblå sammet, med rött broderi på baksidan och ljusgrå spets som kantar ärmarna. Insidan med fint tyg från Liberty, och ärmarnas foder i satin.

Lite fler gobitar från Lucky Ellen som passar bra både till jul, nyår, kalas eller varför inte bara till ett par jeans?Vendela - en underbar kjol i dubbla tyger. Det översta tyget fin manschester i marinblått, och undertyget är kantat med en volang i tyg från Liberty. En riktig "snurrkjol":)Ännu en underbar kjol men den här gången från danska Freoli. Fler kläder från Freoli finns i butiken, bl a en underbar klänning i mörkblått med små vita duvor på och hjärtknappar. Har tyvärr ingen bild på denna men välkommen in och kika!


Och för dagarna efter allt ståhej kan det ju vara skönt att hoppa i något riktigt mysigt som kläderna från Popupshop som är gjorda i 100% organisk bomull/sweatshirt material.


Från Popupshop kommer även dom allra coolaste strumpbyxorna! Lite stilren pippi:)

Varmt välkomna in i värmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar