fredag 5 november 2010

Oj va mörkt det blev

Nu när vi ställt om tiden alltså. Men ingen anledning att hänga läpp. Tänd ett ljus istället, eller två, eller tre, eller massor. I butiken finns fina alternativ till vanliga ljuslyktan så du kan sprida vackert sken både ute och inne. 

Tindras stämningsfulla ljuslyktor är handgjorda i flamsäkert rispapper. Häll ett litet lager torr sand, ris eller stenar i botten - tänd ett värmeljus i och njut. Passar lika bra till vardags som till fest. 
Dalahästarna kommer i en fin liten presentpåse och innehåller tre lyktor.

Julmotiven (stjärna, hjärta och gran) kommer i en påse med rött band som det står det God Jul på. Perfekt gåbortpresent!

Välkommen paketet består av 9 påsar, storlek 26 x 15 cm, och är ett jättefint alternativ till marsaller ute när det är fest eller middag på gång. Eller ställ i trappan inne. En bokstav på varje trappsteg.

Underbart fina är också dom små papperslanternorna från Jurianne Matter i ett gör-det-själv-kit. 7 olika pappersark som vardera bildar en lanterna.

För att lysa upp barnrummet kan myslampan i form av ett stort eller litet äpple passa bra. Ger ett härligt, mjukt och behagligt sken och passar perfekt som nattlampa.

Söt är även minilamporna i mjukplast att mysa med på kvällen. Även dekorativa när de är släckta! Finns också som uggla och små röda eller blå flugsvampar.


Och snart kommer detta fantastiskt söta ljus in i butiken, 17 cm högt.

Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar