fredag 4 maj 2012

LA Bruket, påfyllning!

För alla er som kikat in å kollat efter LA Brukets produkter på "vuxenhyllan" (där dom ju brukade stå?!). Dom tog snabbt slut. Men SNART är dom tillbaka igen! I nästa vecka kommer underbara tvålar, krämer och ljus.

Att LA Brukets produkter blivit så populära är lätt att förstå. En disk eller handtvätt blir som ett "minispa":) Man blir lätt beroende...

Produkterna är tillverkade för hand, ingredienserna är ekologiskt framställda och inga artificiella ingredienser används, utan enbart vegetabiliska oljor, eteriska oljor och örternas välgörande egenskaper och dofter..."Varje produktbas är framställd som en balans av olika vegetabiliska och eteriska oljor samt örter m.m. beroende på vilka egenskaper och effekter man vill ta tillvara hos växterna: energigivande, fuktighetsbevarande, mjukgörande, läkande, skrubbande m.m. När vi har skapat Lilla Brukets tvålar och oljor har vi haft ambitionen att alla produkter skall hålla hög kvalité, ha en tydlig funktion, dofta fantastiskt och vara vackra. Vår stil är traditionell och funktionell och vi är generösa när vi arbetar. Detta gör att våra produkter är fulladdade med våra favoritingredienser och de känns och doftar mer än de flesta. Äkta genuin och generös lyx."Jag hojtar till här på bloggen när dom anlänt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar