onsdag 20 april 2011

Glad påsk!

Vill passa på att önska alla en riktigt glad påsk! Ett brutet ben (på ett av barnen, Sälen i all ära...) kom mellan mig och bloggen, så här har det varit rejäl torka, men nu är vi så gott som krya hela familjen (lite feber på en och annan bara).

Nägra sista-minuten-påsk-tips.

Söta saker att lägga i ägget har vi i massor - kom in och kika! Och som ett litet annorlunda påskpyssel och dekoration tipsar vi om Djecos fina "vika-ihop" pyssel, finns i en mängd olika varianter, men tycker den här passar påsken bra.
Påskägg och godis i all ära, men varför inte köra en "påskväska" i år, fylld med silkespapper och roliga saker! Denna kommer i både rött och vitt. Fina och roliga pryttlar har MormorMargit i massor, och om du säger till så lägger vi även i lite fint silkespapper i den färg som önskas:)
Och så ett litet klädtips som även är "veckans vara" med 20 % rabatt. Finaste kattkjolen och kattblusen från Freoli, i härlig påsk-gul färg. Passar ju även bra i sommar:)

Ha en underbar påsk!


Pssst. Butiken har öppet idag, onsdag, som vanligt, 11-18, i morgon 11-18, långfredag stängt, och påskafton 10 - 15. Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar