söndag 12 september 2010

Äntligen


Det har varit många "bumpar" på vägen, men nu äntligen är butiken öppen och igång, och det känns så bra! Den 19 juni (ett mycket kungligt datum) slog MormorMargit upp sin lilla vita dörr, i och för sig bara för en vecka, sen var det sommarstängt. Men nu har vi hunnit med tre veckor efter sommaren också. Så fantastiskt kul! Tack alla som varit inne och kikat, och tack för all positiv respons!

Butiken är döpt efter min mormor som hette just Margit. Mormor hade ett öga för fina detaljer och älskade att omge sig och sin familj med fina och personliga saker. Hon var otroligt kreativ och älskade att sy, sticka, måla porslin och tavlor, väva, göra smycken i silver, för att nämna några saker. 

I butiken vid Ängby Torg kommer jag, precis som mormor brukade göra, blanda saker som jag förälskat mig i och tycker är speciella och gör mig glad - stora som små, gammalt som nytt, och givetvis även något hemmasytt. Gemensamma nämnaren ska vara personligt, unikt, handplockat, och gärna vintage. Här blandas  fina barnkläder, inredningsdetaljer, presenter och en och annan möbel - mycket med fokus på barn, men givetvis slinker även många godbitar för "stora barn" med i sortimentet!

På bloggen kommer jag att berätta om saker som händer i butiken och givetvis berätta om alla fina saker som vi fått och får in på MormorMargit.


Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar