måndag 31 januari 2011

Snart i en butik nära dig..

Om du bor i Bromma vill säga, och allra helst nära Ängby Torg.
Pippitights från superduon emma och malena - ett nytt märke som
snart landar i butiken.

Flätat skärp i naturskinn - också från emma och malena









Fantastiskt coola och fina Beak Boots - handgjorda i Sverige. Mer info kommer inom kort.


 Mormor Margit tycker att även mamma ska ha nått fint i vår!



torsdag 27 januari 2011

Nykomlingar

Mässbesök, katalogdykning, nätresearch, bollande med vänner, och en hel del funderingar - och nu dimper kartongerna ner, en efter en, med vårens alla nyheter. Rena julafton! Som dom här sötnosarna som flyttade in idag. Två helt nya gäng Sonny Angels. Löjligt söta!

Kraaaaam!


Nya, superfina bebis (och barn) kläder från Kram Barnkläder finns nu i butiken. Omlotttröjor, sparkbyxor, och även "vanliga tröjor" för lite större flickor och pojkar (från 50 till 110/116) i brunt, lila, vitt... 


Idén till Kram barnkläder kom till när Jessicas första dotter föddes 2003. "Som så många andra föräldrar födda på 70-talet, så saknade jag kläder med den rätta känslan och estetiken. Kläder utan Hello Kitty och disneymotiv. Kläder som tjejer kan vara söta och praktiska i utan att för den skull se ut som små prinsessor. Killar kan också ha hjärtan på sina kläder, eller hur? Actionfigurer i all ära men ett litet Kram-vänligare alternativ är ju aldrig fel."

Håller helt med!

Kollektionen är i 100% bomull, färgerna till trycket är Öko-tex märkta, vilket är en europeisk miljömärkning. Kläderna är tillverkade i Portugal. Välkommen in och kika!

söndag 23 januari 2011

Madonna släng dig i väggen...

Robyn igår på P3 Guld. Så galet cool och bra hon är.

måndag 17 januari 2011

Lite mer plats tack!

Snart börjar det ramla in nya, helt underbara kläder i butiken! Dom som redan finns här är även dom underbara, och faktiskt rätt "årstidsneutrala", men än dock, det ska bli roligt med lite nytt! Så nu kör vi en sista REA-sväng. Från och med onsdag morgon (kl 11.00) rear vi ut (nästan) alla kläder, 30 till 70 %. Det är väl värt ett besök! REAN pågår fram till lördag kl. 15.00. Sen är det ordinarie priser som gäller.

Varmt välkomna!